Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2011

Ο φύλακας στο φάρο-Γνωριμία και υπογραφή αντιτύπωνΟ φύλακας στο φάρο αφήνει το πόστο του στα παράλια της Θεσπρωτίας και κατεβαίνει στο Ζάππειο για να σας γνωρίσει. Μαζί του η συγγραφέας του Ευρυδίκη Αμανατίδου σας περιμένουν στα περίπτερα 26-27 των εκδόσεων Μϊνωας το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου από τις 8.00 μ.μ. έως τις 10.00 μ.μ.
 
 
Περίληψη βιβλίου:
 
Ελένα Στολτς: εκτιμήτρια κοσμημάτων, τυχοδιώκτρια και ελαφρώς ανεπιθύμητη στη χώρα που τη μεγάλωσε, την Ελβετία. Περιμένοντας το διαζύγιό της, βάζει στοίχημα με μια ηλικιωμένη κοντέσα ότι θα ανακαλύψει πού βρίσκεται ο κακότυχος Σφραγιδόλιθος της Γένουας.

Δήμος Μπελιές: η ωριμότητά του είναι αντιστρόφως ανάλογη της νεαρής ηλικίας του. Η Ελένα θα εισβάλει σαν σίφουνας στη ζωή του και θα ανατρέψει ό...λα τα δεδομένα.

Άρης Μαρδάς: ιδιοκτήτης της ομώνυμης φάρμας, γνωστός για τη γοητεία που ασκεί στο γυναικείο φύλο. Θα πέσει στα δίχτυα της Ελένα ή τα φαινόμενα απατούν;

Αρχές καλοκαιριού, κάποια χιλιόμετρα μακριά από το πολύβουο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. O φάρος δεσπόζει αδιάφορος στα ανθρώπινα δράματα, ανεπηρέαστος από ένα τραγικό έγκλημα. Υπομένει απλώς τη φθορά του χρόνου ή περιμένει την επιστροφή του φύλακά του;

Τρεις εβδομάδες γεμάτες πάθη και μυστήριο, καθώς αλλεπάλληλα μυστικά έρχονται στην επιφάνεια και τέσσερις οικογένειες οδηγούνται σε μια θανάσιμη σύγκρουση. Ποιος είναι τελικά ο θύτης και ποιο το θύμα; Τα γεγονότα διαδέχονται καταιγιστικά το ένα το άλλο και η Ελένα αναρωτιέται αν το στοίχημα που έβαλε ήταν τελικά με τον ίδιο το διάβολο.

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστώ πολύ το βιβλιοπωλείο Παντογνώστη!!!Πάντα επιτυχίες εύχομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή