Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2013

ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ: "ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥ" ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΤΖ. Κ. ΡΟΟΥΛΙΝΓΚ!!!


Το νέο μυθιστόρημα της αγαπημένης και πολυδιαβασμένης συγγραφέως Τζ. Κ. Ρόουλινγκ. Είναι το δεύτερο μυθιστόρημα της για ενήλικες το οποίο όμως το υπογραφεί με το ψευδόνυμο Ρόμπερτ Γκαλμπρεϊθ!!!

Περίληψη βιβλίου:

Όταν η πανέμορφη Λούλα Λάντρι, σούπερ μόντελ, πέφτει από το χιονισμένο μπαλκόνι του σπιτιού της, όλοι υποθέτουν ότι αυτοκτόνησε. Μόνο ο αδελφός της διατηρεί τις αμφιβολίες του και αναθέτει στον ντετέκτιβ Κόρμοραν Στράικ να διερευνήσει την υπόθεση.
Ο Στράικ είναι βετεράνος πολέμου, με σωματικά και ψυχολογικά τραύματα, και η ζωή του είναι ένα χάος. Η υπόθεση αυτή μπορεί να τον βοηθήσει να σταθεί στα πόδια του οικονομικά, αλλά θα κληθεί να καταβάλει προσωπικό τίμημα. Όσο περισσότερο βυθίζεται στον περίπλοκο κόσμο της Λούλα, τόσο πιο σκοτεινά και επικίνδυνα αποδεικνύονται τα πράγματα.

Μια ιστορία μυστηρίου, ποτισμένη με τη λονδρέζικη ατμόσφαιρα –από τους δρόμους του Μέιφερ μέχρι τις παμπ του Ιστ Εντ και του Σόχο–, που στοιχειώνει τον νου. Ένα κλασικό αστυνομικό μυθιστόρημα στην παράδοση της Π. Ντ. Τζέιμς και της Ρουθ Ρέντελ, που εγκαινιάζει μια μοναδική σειρά με ήρωα τον Κόρμοραν Στράικ.

Δείτε εδώ το βιβλίο στο ηλεκτρονικό μας κατάτημα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου