Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2014

"Η ΜΗΔΕΙΑ ΔΕΝ ΧΟΡΕΨΕ ΠΟΤΕ" - ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ ΤΡΑΥΛΟΥΤο "νέο ξεκίνημα" στις εκδόσεις Μεταίχμιο της Πασχαλίας Τραυλού αναμένεται να είναι συγκλονιστικό. Το νέο της βιβλίο "Η Μήδεια δεν χόρεψε ποτέ" θα συγκινήσει και θα συναρπάσει κάθε αναγνώστη με την σκιαγράφηση των προσωπικοτήτων που πρωταγωνιστούν στο βιβλίο. 

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου: 
To νέο μυθιστόρημα της πολύ επιτυχημένης συγγραφέα Πασχαλίας Τραυλού Η Μήδεια δεν χόρεψε ποτέ έχει ως αφόρμηση τον γνωστό μύθο, τον οποίο μεταφέρει στη σύγχρονη εποχή και τον προχωρά ένα βήμα πιο πέρα, στη δίκη της παιδοκτόνου. Μια δίκη που δεν στηρίζεται στη συμβατική δικαιοσύνη της λογικής και των νόμων, αλλά στη δικαιοσύνη που επιτάσσει μια τραυματισμένη ψυχή. 

Η σύγχρονη Μήδεια του βιβλίου, η κατά κόσμον Αιμιλία Στρατάκη, πλαισιώνεται από τέσσερις ακόμα ήρωες. Τον ψυχολόγο Νικήτα, τον ζωγράφο Αλέξανδρο, τη συγγραφέα Έλλη Ευριπίδου και τον μποέμ δικηγόρο Μίνωα, καθένας εκ των οποίων ζει τη ζωή του υπό τη σκιά μιας Μήδειας συζύγου ή μητέρας ενόσω παλεύουν να διεισδύσουν στην ψυχή της κατηγορουμένης και να αποσπάσουν το μυστικό της. 

Η κάθαρση έρχεται για όλους μέσα από ανατρεπτικές αλήθειες, θαμμένα μυστικά και σκοτεινούς έρωτες, από εκείνους που άλλοτε καθαγιάζουν την ανθρώπινη ύπαρξη και άλλοτε αποδεικνύουν τα ανεξέλεγκτα όριά της.  

Η Αιμιλία, ο Αχιλλέας και η Έλλη, ο Μίνωας, η Ροδή και η Τάνια, ο Αλέξανδρος, η Σεβαστή και ο Ανέστης,  εναλλάσσουν συνεχώς τους ρόλους του θύτη και του θύματος, ώσπου να οδηγηθούν στο συναρπαστικό φινάλε μιας ιστορίας που κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει. 

Πατήστε εδώ και δείτε το βιβλίο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου