Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ:ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΤΡΙΒΙΖΑ !!!!!!!



Έχεις μπει ποτέ στον πειρασμό να βάλεις σ' έναν ελέφαντα τρικλοποδιές, να ψαλιδίσεις το μουστάκι μιας τίγρης, να κουτουλήσεις ένα βουβάλι, να δέσεις κόμπο έναν κροταλία, να χώσεις το κεφάλι σου στο στόμα ενός πεινασμένου λιονταριού ή να χαρίσεις κόκκινα τριαντάφυλλα σ’ έναν ταύρο; Όλες αυτές είναι το δίχως άλλο απερίσκεπτες, παράτολμες και ριψοκίνδυνες πράξεις που δεν πρέπει να τις επιχειρεί κανείς χωρίς τη συναίνεση του κηδεμόνα του. Υπάρχει όμως κάτι πολύ πιο απερίσκεπτο, κάτι πολύ πιο παράτολμο, κάτι πολύ πιο ριψοκίνδυνο απ' όλα αυτά: να γαργαλήσεις έναν γορίλλα! 

 Το νέο βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά «Ποτέ μη γαργαλάς ένα γορίλα» μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Έξυπνο και διασκεδαστικό, αντλημένο από την αστείρευτη φαντασία του πιο γνωστού Έλληνα παραμυθά χαρίζει στιγμές ευτυχίας και χαράς, διδαχής αλλά και δημιουργικότητας σε μικρούς και  μεγάλους. Ο μετρ του χιούμορ και των ανατροπών μέσα στο βιβλίο του αποκαλύπτει στα παιδιά γιατί ποτέ να μην γαργαλίσουν έναν  γορίλα…. Ξεκινήστε να ταξιδεύετε μαζί του στη χώρα της φαντασίας και του γέλιου με οδηγό το χιούμορ. 


Ο Συγγραφέας

Ο Ευγένιος Τριβιζάς είναι δικηγόρος, πτυχιούχος της Νομικής και των Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος του πτυχίου Master of Laws (University College) και διδάκτωρ Νομικής του Πανεπιστημίου του Λονδίνου (London School of Economics and Political Science) και Senior Research Fellow του Πανεπιστημίου Λονδίνου. Διδάσκει Εγκληματολογία και Συγκριτικό Ποινικό Δίκαιο στο Πανεπιστήμιο του Reading και διευθύνει το Τμήμα Εγκληματολογικών Μελετών του ίδιου Πανεπιστημίου (Director fo Cominal Justice Studies). Έχει διδάξει επίσης στο Bramshill Police College, τo Central London Polytechnic και το London School of Economics. από το 1993-1998 ήταν επισκέπτης καθηγητής Εγκληματολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εγκληματολογικά και νομικά άρθρα του έχουν δημοσιευθεί στα περιοδικά "Lancet", "British Journal of Criminology", "Annales intermnationales de Criminologie" κ.α. Με τη λογοτεχνία ο Ευγένιος Τριβιζάς έχει ασχοληθεί από τα παιδικά του χρόνια. Έχει γράψει πάνω από 100 βιβλία για παιδιά, ένα βιβλίο για ενήλικες (Ο ερωτευμένος πυροσβέστης) και πάνω από 20 θεατρικά έργα, μα και λιμπρέτα για όπερες. Έργα του έχουν τιμηθεί με βραβεία από την "Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών", τον "Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου" και τη "Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου