Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Ξεκίνησε το low budget festival…..





«Μικρό μαιευτήριο» είναι ο χαρακτηρισμός με τον οποίο παρομοίασε ο κ. Λάκης Λαζόπουλος το low budget festival το οποίο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά λαμβάνει μέρος στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννη. Δεν είναι λίγες οι παραστάσεις που δημιουργήθηκαν στα πλαίσια του low budget festival και οι οποίες στην συνέχεια ακολούθησαν την δική τους μοναδική πορεία.
 Δικαίως λοιπόν ο καλλιτεχνικός διευθυντής κ. Λάκης Λαζόπουλος  της συγκεκριμένης διοργάνωσης της αποδίδει τον χαρακτηρισμό «μαιευτήριο». Αφού στην ουσία γεννάει τέχνη, νέα τέχνη μάλιστα ταγμένη στην υπηρεσία του ηθοποιού και του θεατή και όχι της αγοράς.
Τόσο οι δημιουργοί όσο και όλοι οι συντελεστές του low budget festival αγαπούν τους θεατρόφιλο και το αποδεικνύουν έμπρακτα  αφού παλεύουν χωρίς φοβερές επιχορηγήσεις για να φωτίσουν το θέατρο αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύει η ελληνική οικονομία και κοινωνία.
Πραγματικά αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όσους έχουν βάλει το δικό τους λιθαράκι για την συνέχιση αυτής της αξιόλογης διοργάνωσης. Αυτό που πραγματικά ελπίζουμε και ευχόμαστε είναι το low budget festival να καταστεί θεσμός για την ελληνική κοινωνία και να συνεχίσει να υπάρχει και μετά την κρίση.

Έναρξη: 19 Νοεμβρίου
Λήξη: 18 Δεκεμβρίου
Τιμή εισιτηρίου: 10 €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου